Schoonheidssalon

Schoonheidsalon productlijn Ericson

 

Welkom bij de schoonheidssalon van All in the beauty

Wie wil er nu niet goed en verzorgt eruit zien? Bij All in the Beauty bent u hiervoor aan het juiste adres. Onze schoonheidsspecialistes zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van huidverbeteringen.

De schoonheidsbehandelingen zijn gericht op het verbeteren van de huid. Het doel is de huid optimaal te stimuleren en te versterken. Met als resultaat: er mooier uitzien!

Voor u zijn de beste producten en behandelingen uitgekozen. Tijdens deze behandelingen wordt er gewerkt met de huidverbeterende producten van Ericson Laboratoire en Morjana. Om resultaat van de behandeling te behouden heeft Ericson Laboratoire en Morjana een thuisverzorgingslijn.

Waarom Huidverjonging met Ericson Laboratoire?

Met Ericson Laboratoire’s Medi Skin Care geef je een innovatief en resultaatgericht antwoord op alle esthetische huid-en lichaamskwesties. De producten hebben een uitmuntende werking en geven direct zichtbaar resultaat. Ericson Laboratoire is in meer dan 70 landen een begrip en wordt vooral gevoerd door medispa’s, cosmedische centra, esthetische klinieken, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten die hun schoonheidsinstituut een professionele identiteit willen geven.

De door professor Ericson ontwikkelde Multi-Therapie is medisch wetenschappelijk onderbouwd en gebaseerd op ultramoderne hightech huidverbeterende producten. En, in combinatie met doelgerichte therapieën.

Morjana

Morjana  biedt 100% natuurlijke producten die direct uit Marokko worden geïmporteerd. Een compacte multiculturele huidverzorgingsconcept voor het gelaat die dankzij hun bijzondere samenstelling geschikt zijn voor elk huidtype en huidconditie.

Acti Biotic

Iedereen heeft wel eens een puistje maar dan praten we nog niet over Acne. Acne is een verzamelnaam voor verschillende onzuiverheden. De één heeft bijvoorbeeld last van jeugdpuistjes en de ander van grote pijnlijke ontsteking. Elke cliënt heeft een persoonlijke behandeling nodig omdat er verschillende soorten acne zijn. Wanneer de huid teveel talg aanmaakt ontstaan er mee-eters en die kunnen zorgen voor ontstekingen. In deze verstopte en uitgezette talgkliertjes bevinden zich bacteriën die prikkelende stoffen produceren en zo ontstekingsverschijnselen oproepen.

Om ontstekingen tegen te gaan en de huid weer in balans te brengen produceert de huid natuurlijke antibiotica. Wanneer dit eco-systeem wordt verstoord kunnen bacteriën zich vermenigvuldigen en kan de huid met ontstekingen reageren.

Omdat een huid met acne verschijnselen wel wat hulp kan gebruiken maken wij gebruik van een natuurlijk antibiotica wat ervoor zorgt dat de groei van bacteriën vermindert. Het afweersysteem van de huid wordt daardoor sterker met als resultaat een frisse, zuivere en stralende huid.

Bio-Pure

Ieder mens heeft zuurstof nodig en je huid dus ook. Je huidcellen hebben zuurstof nodig om energie te produceren.Wanneer je huid minder energie heeft heeft ze ook minder vitaliteit en weerstand. Wanneer je huid geen constante zuurstoftoevoer krijgt raken je cellen sneller uitgeput. Ze krijgen dan te maken met hypoxische stress ofwel een gebrek aan zuurstof.

verschillende oorzaken kunnen hiervoor verantwoordelijk zijn, denk bijvoorbeeld aan :

Luchtvervuiling
Zware metalen
Tabaksrook
Stress

Minder zuurstof betekent sneller verouderen en dat willen we juist tegen gaan. Om weerstand te bieden aan het zuurstofgebrek hebben onze laboratoria BIO-PURE ontwikkeld. Deze lijn heeft een magneet effect dat ervoor zorgt dat verontreinigende stoffen op de huid worden opgevangen en een anti-vervuilingschild wat de giftige deeltjes neutraliseert. Bio Pure is geschikt voor alle leeftijden en alle huidtypes en wordt bij voorkeur in kuurverband ondergaan.

Feminity

Terwijl je er op het ene moment stralend uitziet, kan dit plotseling omslaan in een rode, vlekkerige of doffe gelaatskleur. Daarnaast wordt je huid ook nog eens kwetsbaarder met de jaren. Een paar avonden weinig slaap was vroeger niet zichtbaar, nu ineens wel.De huid wordt beinvloed door hormonen en dat kan ervoor zorgen dat je het éne moment er stralend uitziet en op het andere moment in eens last krijgt van een rode, vlekkerige of doffe gelaatskleur. Daarnaast wordt je huid ook nog eens kwetsbaarder met de jaren. Wanneer de huid veroudert, verandert ook je hormonale cylus en verliest de huid stevigheid. Om dit proces te vertragen heeft Ericson Laboratoire Feminity ontwikkeld, een lijn die je kan helpen de effecten van je hormonale cyclus op je huid te controleren. Het effect van hormonen in cosmetica en de mogelijke relatie tussen stamcellen (celbiologie) en huidveroudering is ons bekend. Als we je moedercellen beschermen is het mogelijk je verouderingsproces (dehydratatie, doffe teint, rimpels) al in een vroegtijdig stadium af te remmen en het hormonale evenwicht in de huid te herstellen.

 

Energy lift 

Gewichts-schommelingen, hormonale verandering, veroudering kunnen allemaal effect hebben op de conditie van je huid. Wanneer je huid veroudert verliest het onderhuidse steunweefsel haar volume en stevigheid waardoor de huid gaat verslappen. Ook bevinden zicht onder je huid gelokaliseerde vetten en deze verplaatsen zich met de jaren naar de onderkant van je gezicht. Wetenschappelijke onderzoek  heeft aangetoon dat het mogelijk is om de aanmaak van onderhuidse vetten tegen te houden en tegelijkertijd de productie van versterkend en verstevigend collageen te stimuleren. Precies hetgeen het effect van een facelift geeft. 

 


Huidverbetering

Invloeden van buitenaf versnellen het verouderingsproces van de huid. Hierdoor ontstaan rode adertjes, pigmentvlekken en rimpeltjes. Met huidverbetering kunnen we de volgende aspecten behandelen: pigmentafwijking, bloedvatafwijking( roodheid), callogeenafwijking( rimpels,verslapping van de huid) en talgklierafwijking( acne, verwijde porien). Deze behandelingen doen (…)

Lees verder

Permanente ontharing (IPL)

Ontharen d.m.v  flitslicht is een veilige methode zonder complicaties voor het verwijderen van overbeharing. Haren groeien in verschillende fases. Daardoor zijn er meerdere behandelingen nodig om alle haren verwijderd te krijgen. Het totaal aantal behandelingen kan per persoon verschillen. Het is (…)

Lees verder